Volg ons op

Over ons

Veilig & discreet medicijnen bestellen bij Medicatie Online

Online

Apotheek

Kwalitatieve

Medicijnen

Over ons

Het team van Medicatie Online staat klaar om u te helpen de medicijnen te vinden die het best bij u passen. Wij beschikken over alle nodige kennis zodat u een weloverwogen beslissing kan nemen. 

Daarnaast vindt u op onze site een blog en kennisbank met veel informatie.

Very efficient service

Zeer efficiënte service, vriendelijk personeel. Concurrerende prijzen voor vrij verkrijgbare artikelen en diverse artikelen. Drive Through Window is een bonus voor mensen met een mobiliteitshandicap, maar nu met COVID 19 is het een extra veiligheidsmaatregel die iedereen kan gebruiken! Sterk aanbevelen!

Richard

Leverancierspartner
Beste Online Apotheek 24/7

Personable and professional

Het personeel is vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Hun klantenservice is ongeëvenaard. Ze zijn altijd bereid om uw winkelervaring positief te maken. Bijzonder is de nieuwe drive-through mogelijkheid. Deze apotheek heeft de sfeer van een “kleine stad” kunnen behouden en is tegelijkertijd betrouwbaar gebleven als het gaat om het bedienen van een groeiende bevolking.

Jeny

Leidinggevend
Beste Online Apotheek 24/7

Excellent Care Pharmacy

Ik ben vanuit een andere lokale apotheek/winkel overgestapt naar Excellent Care Apotheek. Blij met de verandering. Sindsdien ben ik de stad uit verhuisd zonder plannen om nog een keer over te stappen. Ik zou de reis liever een of twee keer per maand maken en weet dat ik uitstekende zorg zal krijgen van Sam en zijn fantastische team. Ik zou de schakelaar aanraden. Het was gemakkelijk en zeker de moeite waard!

Veictor

Klant
error: Content is protected !!
Shopping cart0
Er zitten geen producten in je winkelmand
Vervolg het winkelen
0